Nordlysjakt

Nordlys over Håja
IMG_8627
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_59-2
Nordlys kai 2
Nordlys kai 2
IMG_8272

Bli med en erfaren lokal guide på nordlysjakt i en eksklusiv liten gruppe med bare ett mål: å oppleve det vakre nordlyset.
Vi er stolte av å tilby personlig service og bruke lokal kunnskap i vårt søk etter steder med størst sjanse for å oppdage nordlyset. Vår betydelige erfaring med lokale værforhold forbedrer sjansene dine for å oppleve dette naturfenomenet.
Vi vil gjøre vårt ytterste for å finne auroraen i naturskjønne omgivelser, enten ved kysten eller i innlandet, avhengig av værforholdene. Hvis du tar med ditt eget kamera, kan guiden hjelpe deg med å justere kamerainnstillingene og tilby råd, slik at du kan prøve å ta dine egne nordlysbilder. Guiden vil også ta nordlysbilder som gjestene vil få tilgang til inkludert aurora-portretter (om forholdene tillater det).
Det er maksimalt åtte gjester på våre eksklusive nordlysjakter. Vi tilbyr varme vinterklær og vil tenne bål i villmarken (hvis været tillater det). Vi serverer også varm ekspedisjonsmat og varm drikke. Guiden vil også dele interessante historier om den lokale naturen og kulturen og vil gjerne svare på spørsmål.
Henting er utenfor Aurora Fokus kino i Tromsø sentrum, og vi slipper gjester på hotellet deres når vi kommer tilbake til Tromsø.
Turprisen inkluderer engelsktalende guide, transport, varm vinterdrakt, ullvotter, ekspedisjonsmat, varm drikke, aurora-portrett og hotellavgang.
Ta med varmt fottøy.

Varighet: 5-7 timer
Antall deltakere: 2-8
Nivå: Enkelt
Avgangstid: Varier fra 18:00 – 19:30
Merk: Avgangstiden kan endres på grunn av vær / lys. Vi vil gi beskjed via telefon / e-post i tilfelle endringer.
Pris: 1.350 kroner per person

Booking