Arctic wildlife safari til sommarøy inkl varm lunsj

Vinterbillde Sommarøy
Fjelltopp Snø & Sol (1)
Solnedgang i Presvika
DSC_0040
Håja Sol & Snø
Elg 2
Lunsj sommarøy
Ørn_1 (1)

Bli med på en spektakulær naturskjønn tur-retur til Sommarøy for å fotografere vakker natur og få øye på arktisk dyreliv. På denne eksklusive dagsturen kjører vi over fjellruten til Sommarøy om morgenen, og etter litt sightseeing og en deilig varm lunsj går vi tilbake til Tromsø via kystveien.
Vi starter denne unike utflukten med bil fra Tromsø og kjører langs kysten av Kvaløya til den vakre Sommarøy, og stopper underveis for å ta bilder, nyte den vakre naturen og prøve å få øye på dyr og fugler.
Under denne arktiske dyresafarien kan du nyte den fantastiske naturen mens du holder øye med det rike fugle- og dyrelivet. Arter du kan få oppleve er rein, elg, oter, ørn, sel, skarv og andre sjøfugler.
Dette er en perfekt familievennlig dagstur for de som ønsker å fotografere og oppleve det unike arktiske lyset og dyrelivet på en behagelig og avslappet måte.
Sommarøy er et pulserende fiskesamfunn med sandstrender, øyer, holmer og bukter. Nyt spektakulær utsikt over det åpne havet, de bratte fjellene på Norges nest største øy Senja og Håja, som inspirerte den arktiske katedralen.
Sommarøy er vel verdt et besøk, og det vil være tid til å utforske og fotografere øya. Et av høydepunktene på denne turen er en deilig varm lunsj på Sommarøy Arctic Hotel. Avhengig av hvilken dag du besøker, blir lunsjen selvbetjent fra en rikholdig buffé eller et utvalg av flere retter fra menyen. Vegetariske alternativer er alltid tilgjengelige.

Turprisen inkluderer transport, engelsktalende guide, deilig lunsj og varm drikke.
Ta med varme klær, varmt fottøy, lue og votter.

Varighet: 5-6 timer
Antall deltakere: 3-8
Nivå: Enkelt
Avgangstid og sted: Utenfor kinoen Aurora Fokus i Tromsø kl 10:00
Pris: 1.250 kroner
Barn: 1.050 kroner

Booking