Fjordcruise

Rib Forsidebilde
Fyr Hillesøy
Solnedgang i Presvika
Ørn_1
hekkingen-rib-sommer-2019-21 ørn 3
Håja Sol & Snø
Fjelltopper sett fra Sommarøya
Laukvik (6 of 37)
rib-frisk bris 5
Fjelltopp Snø & Sol (1)
lykt
Spekkhogger

Bli med oss ​​på en minneverdig arktisk dyresafari for å oppleve den fantastiske naturen innen rekkevidde av Tromsø. Denne eksklusive utflukten har en tur-retur bil, en RIB-safari i en spektakulær skjærgård og lunsj.
Vi starter denne unike utflukten med bil fra Tromsø og kjører langs kysten av Kvaløya til den vakre Sommarøy, og stopper underveis for å ta bilder, nyte den vakre naturen og prøve å få øye på dyr og fugler.
Sommarøy er et pulserende fiskesamfunn med sandstrender og fantastisk utsikt over det åpne havet. Dette er utgangspunktet for et av høydepunktene på turen – en times tur med båt (RIB) i Sommarøy skjærgård på ytre kyst på Kvaløya.
Nyt den fantastiske naturen mens du holder øye med det rike fugle- og dyrelivet. Arter du kan få oppleve er rein, elg, oter, ørn, sel, skarv og andre sjøfugler. Hvis du er her fra november til februar, kan det også være mulig å få øye på spekkhogger og knølhval.
Dette er en perfekt familievennlig dagstur for de som ønsker å fotografere og oppleve det unike arktiske lyset og dyrelivet fra forskjellige perspektiver. Vi vil navigere sakte og rolig mens vi tar bilder av vakker natur. Det er en stor bestand av havørn, så gjør kameraet ditt klart til å ta et spektakulært bilde av denne gigantiske fuglen.

Merk: Hvis båtturen må avbestilles på grunn av ekstreme vær- eller vindforhold, blir turen gjennomført som en safari med bil, og hver deltaker vil motta en refusjon på 250 kroner.
Turprisen inkluderer transport, en times RIB-tur, engelsktalende guide, lunsj, varm drikke, varm flytedrakt og ullvotter.
Ta med varme klær å bruke under flytedrakten og varmt fottøy.
Varighet: 5-7 timer
Nivå: Enkelt / familie
Antall deltakere: 3-12
Avgangstid og sted: 10:00 utenfor Fokus Aurora Kino, Tromsø

Pris: 1.350 kroner

Barn frem til 15: 1.250

Booking