Om plassen Laukvik på Senja

Velkommen til Nord-Senjas perle – Laukvik

Laukvik på Senja er en idyllisk og naturskjønn plass hvor middnattsolen skinner i horisont, fjell og fjordlandskap gjennom store deler av sommeren.

Plassen innbyr til fantastiske turer i fjellet som gir deg en helt unik og spesiell panoramautsikt over flotte fjellvann og landskapet rundt deg. Opplev for eksempel utsikten ut over vakre Malangen, eller se ut over til Sommarøy, Eddøya og Håja. Alle kjente landemerker i Nord.

Laukvik og områdene rundt har også et rikt fugleliv hvor du blant annet kan se Havørna på nært hold. En tur etter “fjæra” gir funn av både planter, tang og tare som gir liv til vanndyr og andre spennende havarter. Eller du kan benytte deg av de flotte sandstrendene som innbyr til lange kosestunder for både de minste og de største.

Feriestedet Laukvik

Feriestedet Laukvik ved “NORTHERN ADVENTURE TROMS” eies og drives av Jan Viktor Nilsen, som er oppvokst på plassen,

Plassen har seks utleieenheter med moderne og godt utstyrsnivå, i tillegg til foredlingshuset som benyttes fritt av gjestene til etterbehandling av fangst som fisk, bær og dyr/fugl.

Småbåthavnen gir ly og enkel adkomst til båtene både på flo og fjære, og som en del av vår service har vi utarbeidet spesielle kart over fiskeplasser som gir fiskerike opplevelser på havet.

Velkommen til Laukvik – Et ferieparadis for alle

På vegne av oss selv som vertskap, ønsker vi deg og dere hjertlig velkommen! Vi vil ta godt imot dere som våre gjester, og står til disposisjon ved behov for eventuelle spørsmål eller når annen veiledning er nødvendig. Informasjon vil bli gitt på mail og/eller telefon før ankomst i tillegg til ved ankomst.

Velkommen hit!