Midnattsol fjord cruise  til Sommarøy

15.mai – 01. august

MIDNATTSOL FJORD CRUISE  TIL SOMMARØY

Vi starter turen med bil fra Tromsø og kjører langs Kvaløya’s kyst til det vakre og levende fiskeværet Sommarøy. Herfra vil vi gå ut med RIB for å for å få en helt unik og spesiell panoramautsikt av midnattsola som skinner i horisont. Om været tillater det tar vi turen over til Hekkingen på yttersiden av Senja eller til øya Håja. Disse stedene er avmerket på kartet som en av de beste stedene å oppleve midnattsola. Naturen her er til å miste pusten av og dyrelivet er rikt; oter, ørn, lundefugl og annen sjøfugl kan oppleves på nært hold fra båten. På Hekkingen er det en stor havørnbestand og god mulighet for å få nærkontakt med havørna. Vær godt forberedt for å få med deg et spektakulært foto av den gigantiske fuglen. Dette er en perfekt familievennlig tur for de som ønsker å fotografere og oppleve midnattsola på sitt beste. Vi vil navigere sakte og rolig mens vi tar bilder av vakker natur!

Det er også mulighet og bare være med på båtturen fra sommarøy. Pris 890,- avgang kl. 22.30 ved hillesøy båthavn. Varighet 1,5-2 timer. Forespørsel på mail: Post@northernadventuretroms.no

Inkludert: Midnattsoltur med bil og RIB-tur, varm drikke, guide, varm flytedress, ullvotter, retur til Scandic Ishavshotell
Varighet: 3 – 4 timer
Vanskelighetsgrad: Lett/familie
Antall deltakere: 4-8
Avgangstid og sted: Kl 21:30 fra Scandic Ishavshotell.

Pris 1250,-

Booking

Nordlysjakt i Tromsø

25. oktober – 31. mars

Nordlysjakt

Northern adventure Troms tar deg med på jakt etter det fantastiske nordlyset i en liten eksklusiv gruppe. Vi tar deg med ett mål før øyet til steder hvor det er størst sjanse til å oppleve nordlyset.

Vi har lang erfaring med de lokale værforholdene og vil gjøre det ytterste for å finne aurora i naturskjønne områder, enten det er ved kysten eller mot innlandet. Denne nordlyssafarien er i en liten gruppe, noe som gjør dette til en mer personlig opplevelse.
Om været tillater det lager vi bål i villmarken.
Vi henter deg i ved Visit Tromsø og bringer deg trygt hjem.

Inkludert: Guide, transport, varmedress, vintersko, wraps,varm drikke og aurora portrett.
Varighet: 5-7 timer
Antall deltagere: 2 – 8
Vanskelighetsgrad: Lett
Avgangstiden varierer fra kl.18:00 til kl.19:30
Vi kan justere avreisetid i henhold til værmelding/mørketid. Vi tar kontakt per telefon/epost ved endringer.

Pris: 1350 NOK
Booking

Fjordcruise med bil og båt til Sommarøy i en liten eksklusiv gruppe

Fjordcruise

Vi starter turen med bil fra Tromsø og kjører langs Kvaløya’s kyst til vakre Sommarøy. Vi vil stoppe underveis for å ta bilder og nyte den flotte naturen. Sommarøy er et levende fiskevær og byr på rivierastrender og fantastisk utsikt mot Atlanterhavet. Sommarøy er verdt et besøk! Deretter starter ett av høydepunktene på turen med 1 times RIB-tur rundt øyene på yttersiden av Sommarøy/Kvaløya. Naturen her er til å miste pusten av og dyrelivet er rikt; rensdyr, elg, oter, ørn, lundefugl og annen sjøfugl kan oppleves på nært hold fra båten hele året og fra november til februar kan det være muligheter for å se spekkhogger og knølhval. Dette er en perfekt familievennlig dagstur for de som ønsker å fotografere og oppleve det arktiske lyset og dyrelivet fra landsiden og fra havsiden. Vi vil navigere sakte og rolig mens vi tar bilder av vakker natur! Om været tillater det kan vi ta en lengre båttur til øya i havet – Hekkingen, som ligger på yttersiden av Senja hvor en av Nord-Norges eldste fyr ligger. Her er det stor mulighet for å få nærkontakt med havørna. Vær godt forberedt for å få med deg et spektakulært foto av den gigantiske fuglen. Etter båtturen blir det ca 1,5 times pause hvor dere kan nyte en nydelig lunsj/veg.alt. på Arctic Hotel og fotografere det fine området på Sommarøy.

Inkludert: Fjordcruise med bil og RIB-tur, nydelig lunsj (veg.alt.), varm drikke, guide, varm flytedress, ullvotter, retur til Scandic Ishavshotell
Varighet: 5-6 timer
Vanskelighetsgrad: Lett/familie
Antall deltakere: 2-8
Avgangstid og sted: Kl 09:30 fra Scandic Ishavshotell.

Pris 1350,-

Booking

rib-turer fra sommarøy

Ørnesafari

1 times Rib-tur. Voksne kr 850,-  Barn 10 – 14 år kr 650,- Min. 6 pers.
2 timers Rib-tur. Voksne kr 1250,-  Barn 10 – 14 år kr 850,- Min. 6 pers. 

Turen går rundt Sommarøyas skjærgård; Håja, Tussøya, Kattfjorden eller over til Senja og Hekkingen Fyr. Destinasjon blir valgt ut fra vær og vind, slik at dere får en best mulig opplevelse. Man kan også komme med ønsker om hvor turen skal gå, så vil båtfører se om det er mulig å få til.

Naturen her er til å miste pusten av og dyrelivet er rikt; oter, ørn, lundefugl og annen sjøfugl kan oppleves på nært hold fra båten og fra november til februar kan det være muligheter for å se spekkhogger og knølhval. På sommeren er dette området avmerket på kartet som en av de fineste plassene å se midnattsolen i horisont. Dette er en perfekt familievennlig tur for de som ønsker å fotografere og oppleve det arktiske lyset og dyrelivet fra havsiden. Det er mange havørn i området, så sannsynligheten for å få nærkontakt med den majestetiske rovfuglen er stor.

Det blir utlevert flytedrakter til passasjerene, gode sko som tåler vann er en fordel, det samme med varme klær.

Oppmøte 15 minutter før avgang på flytebrygga ved Hillesøy bru.

Turen kan bli avlyst på kort varsel som følge av klimatiske forhold, eller andre omstendigheter utenfor vår kontroll.

3 timers fisketur. Pris 1500,- pr. pers.

Bli med på for å prøve fiskelykken i et av de rikeste fiskeområder som ligger rett utenfor Sommarøy. Inkludert guide, båt og fiskeutstyr.

Husk å ta med
Gode sko, varm genser, varmt undertøy, varm lue og votter.
Vi kler deg opp med varm, vindtett flytedress.

Turene starter ved flytebryggen ved Hillesøy bru.

Avgangstid etter avtale.

Antall deltagere: 2-8

Vanskelighetsgrad: Lett
Turen blir satt opp etter værforbehold.

Booking på e-post