Hvalsafari i en liten eksklusiv gruppe

25. oktober – 25. februar

Hvalsafari til Skjervøy

Vi tilbyr hvalsafari i Tromsø for en liten gruppe på 3-7 pers.

Når silda kommer er spekkhoggeren og knølhvalen aldri langt unna. Hvis du vil oppleve disse mektige skapningene på nært hold i en liten eksklusiv gruppe er dette noe for deg! På denne årstiden er det et fantastisk arktisk lys på himmelen, som blir kalt den «blå time», vi anbefaler å ta med kamera. Er vi heldig får vi også oppleve nordlyset. Vi henter deg i Tromsø og kjører i 15 min. til Kaldfjorden der hvalene befinner seg og under kjøreturen vil vi informere litt om turen og hvalene. Vi går ut i en trygg og varm offshore sertifisert båt med walkaraound og en liten flybridge med 360 graders utsikt, slik at du får god utsikt til hvalene. Foruten knølhval og spekkhogger, ser vi ofte vågehval og springer samt havørn, sel og skarv. Under turen vil vi servere varm drikke, dette kan nytes inne i vårt varme styrhus om kulden biter. Vi har fiskeutstyr ombord, og prøver fiskelykken om det er ønskelig. Vi kan ikke garantere at vi ser hval eller spekkhogger på hver tur, men de siste sesongene har vi observert dem på nesten alle turene. Turen tar ca 4-5 timer avhengig av mørketid. Ta med varme klær for å ha under flytedressen.

Inkludert: Guide, transfer til/fra båten, varm flytedress, ullvotter og varm drikke retur til Tromsø Turistinformasjon.
Varighet: 4-5 timer.
Antall deltagere: 3-7.
Vanskelighetsgrad: Lett.
Avgangstid og sted: kl. 09:00 på Tromsø Turistinformasjon

Pris 1300,-

Booking

Nordlysjakt i Tromsø

25. oktober – 31. mars

Nordlysjakt

Northern adventure Troms tar deg med på jakt etter det fantastiske nordlyset i en liten eksklusiv gruppe. Vi tar deg med ett mål før øyet til steder hvor det er størst sjanse til å oppleve nordlyset.

Vi har lang erfaring med de lokale værforholdene og vil gjøre det ytterste for å finne aurora i naturskjønne områder, enten det er ved kysten eller mot innlandet. Denne nordlyssafarien er i en liten gruppe, noe som gjør dette til en mer personlig opplevelse.
Om været tillater det lager vi bål i villmarken.
Vi henter deg i ved Visit Tromsø og bringer deg trygt hjem.

Inkludert: Guide, transport, varmedress, vintersko, wraps,varm drikke og aurora portrett.
Varighet: 5-7 timer
Antall deltagere: 2 – 8
Vanskelighetsgrad: Lett
Avgangstiden varierer fra kl.18:00 til kl.19:30
Vi kan justere avreisetid i henhold til værmelding/mørketid. Vi tar kontakt per telefon/epost ved endringer.

Pris: 1350 NOK
Booking

Fjordcruise med bil og båt til Sommarøy i en liten eksklusiv gruppe

Fjordcruise

Vi starter turen med bil fra Tromsø og kjører langs Kvaløya’s kyst til vakre Sommarøy.

Øya er et levende fiskevær og byr på rivierastrender og fantastisk utsikt mot Atlanterhavet. Sommarøy er verdt et besøk! Vi vil stoppe underveis for å ta bilder og nyte den flotte naturen. På Sommarøy spiser vi lunsj på Arctic Hotel, kremet fiskesuppe med hjemmebakt brød, kaffe og te.Deretter starter et av høydepunktene på denne turen med båttur rundt øyene på yttersiden av Kvaløya. Naturen her er til å miste pusten av og dyrelivet er rikt; oter, ørn og annen sjøfugl kan oppleves på nært hold fra båten hele året og fra november til februar kan det være muligheter for å se spekkhogger og knølhval. Dette er en perfekt familievennlig dagstur for de som ønsker å fotografere og oppleve det arktiske lyset og dyrelivet fra landsiden og fra havsiden.Om været tillater det kan vi ta en lengre båttur til øya i havet – Hekkingen, som ligger på yttersiden av Senja hvor Nord-Norges eldste fyr ligger. Her er det stor mulighet for å få nærkontakt med havørna. Vær godt forberedt for å få med deg et spektakulært foto av den gigantiske fuglen.På veien hjem tar vi en annen rute, slik at du skal få sett mest mulig av Kvaløya. Vi stopper hos Tove’s Glasskunst hvor vi får servert ferske vafler og varm drikke.

Inkludert: transport, båttur, lunsj, varm drikke, vafler, guide, varm flytedress, ullvotter, retur til Visit Tromsø.
Varighet: 6-7 timer
Vanskelighetsgrad: Lett/familie
Antall deltakere: 2-8
Avgangstid og sted: Kl 09:00 fra Visit Tromsø

Pris: 1350,-

Booking

Båtturer fra sommarøy

Ørnesafari

1 times båttur rundt Sommarøy. Pris 550,- pr. pers.
Naturen her er til å miste pusten av og dyrelivet er rikt; oter, ørn og annen sjøfugl kan oppleves på nært hold fra båten hele året og fra november til februar kan det være muligheter for å se spekkhogger og knølhval. Dette er en perfekt familievennlig tur for de som ønsker å fotografere og oppleve det arktiske lyset og dyrelivet fra havsiden.
2 timers båttur. Pris 950,- pr. pers.

Vi tar turen til vakre Hekkingen – øya som ligger på yttersida ut mot storhavet. Hekkingen Fyr er et av Nord-Norges eldste fyr og er merket av på kartet som en av de fineste stedene for å oppleve midnattsola. Ved fuglefjellet på Hekkingen er det en stor havørnbestand. Her er det stor mulighet for å få nærkontakt med havørna. Vær godt forberedt for å få med deg et spektakulært foto av den gigantiske fuglen.Andre fuglearter man kan få se er blant annet lundefugl, skarv, ærfugl og ulike måker. Vi kan også prøve fiskelykken på turen.

3 timers fisketur. Pris 1500,- pr. pers.

Bli med på for å prøve fiskelykken i et av de rikeste fiskeområder som ligger rett utenfor Sommarøy. Inkludert guide, båt og fiskeutstyr.

Husk å ta med
Gode sko, varm genser, varmt undertøy, varm lue og votter.
Vi kler deg opp med varm, vindtett flytedress.

Turene starter ved flytebryggen ved Hillesøy bru.

Avgangstid etter avtale.

Antall deltagere: 2-8

Vanskelighetsgrad: Lett
Turen blir satt opp etter værforbehold.

Booking på e-post